Sommerstævne

Årets sommerstævne for Lykkeskær Bedehus bliver fra søndag d. 15 august og indtil onsdag d. 18 august. Første møde bliver søndag aften, mens det sidste møde bliver onsdag formiddag (hvor vi så slutter af med en fællesskabet over frokosten). Vi har tidligere meldt nogle andre datoer ud for sommerstævnet, men der opstod nogle uforudsete udfordringer, som vi løste ved at rykke stævnet nogle dage frem. Vi er godt i gang med at finde talere og lovsangere mv. til stævnet. Følgende talere har allerede bekræftet at de kommer: Anne Manning, Frede Rasmussen, Peter Tinggaard … 

Deltag gratis … 

Vi har brug for et par hjælpere til køkkenet, og vi har valgt at gøre dette ekstra fordelagtigt for dem, der vil hjælpe os. Der er tale om ca. 4-5 timers arbejde om dagen med at klargøre mad mv. … og til gengæld kan man deltage i hele sommerstævnet helt gratis. Så kom og bliv til stor velsignelse for stedet og for alle, der deltager … og bliv selv velsignet til gengæld. Kontakt info findes HER

Corona restriktioner: 

Der er over to måneder til vores sommerstævne, og derfor ved vi ikke, hvilke regler, der vil være til den tid. Dog oplevede vi ved vores pinsestævne, at vi sagtens kunne have et enormt velsignet stævne – samtidigt med at vi overholdt de regler, som foreninger er underlagt.

Når vi nærmer os selve stævnet, vil vi lægge noget tekst om på hjemmesidens forside, der viser, hvordan rammerne for stævnet bliver. 

 

Priser for kost og logi under stævner:

Kost:

Morgenmad: 30 kr.

Frokost: 50 kr.

Middag med varm mad og dessert: 80 kr. 

Kaffe og kage er gratis, hvis du køber et af de andre måltider. Ellers: 25 kr.

Betaling for mad kan enten afregnes forud eller ved ankomst.

 

Logi

Overnatning på campingpladsen i egen vogn pr. nat pr. person: 60 kr. + en gang strøm: 25 kr. (Dem der har campingvognen opstallet på PH, og har betalt 500 kr., skal kun betale for strøm).

Overnatning i værelse: 100 kr. pr. nat pr. person. 

Overnatning i en af PH’s campingvogne: 100 kr. pr. nat pr. person

Sengelinned kan lejes for 50 kr.

Håndklæde x 2 kan lejes for 25 kr.