Kære bagland, vores skønne venner 

Vi havde håbet, at vi kunne gennemføre vores bøn og delvis faste stævne i februar, men det har vi nu indset, at det ikke kan lade sig gøre. Vi håber fortsat, at vi kan gennemføre vores stævne i marts (18-20 marts). Vi savner at se jer og at have fællesskab med jer og at bede og lovsynge Gud sammen med jer, men det må altså vente lidt. 

I mellemtiden kan jeg fx anbefale Bedehus Danmarks mandagsbøn, som I er velkommen til at følge. De har online bøn hver mandag. Hver anden mandag er det en online zoom bøn, hvor man skal kontakte dem (eller mig – jptinggaard@gmail.com) for at få et link til at deltage. Og hver anden mandag lægges bønnen på facebook, så man kan følge bønnen som en video, hvor man kan deltage ved at komme med kommentarer. De starter begge kl. 20. 

På det seneste har Gud mindet mig om begrebet HÅB igen og igen, og jeg har bedt for mange mennesker, at Gud må fylde dem med håb. For jeg oplever – og har også mærket det på min egen krop, at denne tid, hvor vi ikke kan mødes, stjæler noget fra os, og at den underminerer vores håb og tro. Det er i hvert fald fjendens mål. Men Gud vil bruge denne tid til at give os et overnaturligt HÅB, som ikke er forankret i ydre omstændigheder, men som bygger på hans væsen og hans løfter. 
Her får I to vers om HÅB, som jeg har mediteret over og brugt i mine bønner mange gange. 

Rom 5,5: “Og det håb gør ikke til skamme, for Guds kærlighed er udgydt i vore hjerter ved Helligånden, som er givet os.”

Rom 15,13: “Håbets Gud fylde jer med al glæde og fred i troen, så at I bliver rige i håbet ved Helligåndens kraft!” 

Dette er min bøn for os, både for dig og mig. At Gud må fylde vores hjerter med et mægtigt, overnaturligt HÅB, som styrker os og udruster os til at gribe og tro på de ting, som Gud vil gøre i vores tid.