Program for det kommende stævne

Bøn og delvis faste stævne

 

Torsdag d. 15 oktober

Spisning: kl. 18:00

Åbningsmøde kl. 19:30: Inspiration og bøn

 

Fredag d. 16 oktober

Morgenbøn kl. 09-09:45: 

Formiddagsmøde kl. 10:00: Inspiration og bøn

Frokost: kl. 12:00

Eftermiddagsmøde kl. 15: Inspiration og bøn

Aftensmad: kl. 18:00

Aftensmøde kl. 19:30: Inspiration og bøn

 

Lørdag d. 12 september

Morgenbøn kl. 09-09:45: 

Formiddagsmøde kl. 10:00: Inspiration og bøn

Frokost: kl. 12:00

Outreach lørdag 12.30-14.30

Eftermiddagsmøde kl. 15: Undervisning ved Svend Ryborg

Aftensmad: 18:00

Aftensmøde kl. 19:30: Undervisning ved Svend Ryborg

 

Info om Svend Ryborg: 

Svend arbejder til daglig som præst ved Kronborgvejens Kirkecenter i Thisted (under missionsforbundet). Han er meget optaget af bøn og går målrettet efter at fremme bønnen i sin menighed. 

Han har været ansat som kirkens præst siden august 2013, og han er gift med Lilian. De har sammen 4 voksne børn: Camilla, Christina, Mads og Mathias.
 
Svend er oprindeligt uddannet Ingeniør, og har efterfølgende taget en EBA. Han har arbejdet i forskellige ledende stillinger i det private erhvervsliv siden 1994. I 2007 begyndte Gud dog at forberede ham på at han skulle noget andet, hvilket resulterede i hans ansættelse som præst i Kronborgvejens Kirkecenter i 2013.

 

Info om Bøn og delvis faste stævner:

Som udgangspunkt forsøger vi på PH at samle landets forbedere til bøn og delvis faste ca. en gang om måneden (bortset fra sommerferien, hvor vi kun har vores sommerstævne). I kan finde datoer for kommende stævner under siden “kalender” eller via de skiftende billeder til højre på siden under overskriften “Ph arrangementer”. Disse bøn og delvis faste stævner er noget af det bedste, som Pottemagerens hus har at tilbyde. For her er det bønnen og Åndens ledelse, som virkelig får plads til at fylde det ene møde efter det andet. Det sker nogle gange, at vi inviterer tjenester til at medvirke, både med undervisning og med lovsang, men i modsætning til vores andre stævner, går vi målrettet efter, at hverken talerne eller enkelte tjenester må fylde så meget, at de fylder det meste. For hvis en person eller nogle få mennesker fylder det meste, så bliver der ikke plads til alle de andre.

Når man ser ud over kirkelandskabet i Danmark, kan man finde utallige kirker og fællesskaber, hvor lovsangen og forkyndelsen er god og salvet.  Men der findes ikke mange steder, hvor bønnen er det primære og hvor der virkelig er plads til, at hele legemet kan komme i funktion. Og dog tror vi, at det er det, som hele tiden har været Guds formål med legemet, når vi kommer sammen. Gud vil bruge os alle sammen! For det er sammen med alle de hellige, at vi kommer til at erfare højden og dybden og længden og bredden af Guds kærlighed (jf. Ef 3,18-19). Billedlig talt har vi hver især en puslespilsbrik i hånden, og det er først, når alle lægger deres brikker, at vi får det fulde billede af Gud.

Hør fx. hvad Paulus forestillede sig, når legemet kom sammen til gudstjeneste i 1 Kor 14,26Hvad da, brødre? Når I kommer sammen, har den ene en salme, en anden en belæring, én har en åbenbaring, én har tungetale, en anden har tolkningen. Alting skal være til opbyggelse.” Med andre ord: Når vi kommer sammen, har alle noget at bidrage med …

Simpel mad og særlig pris

Ved vores almindelige stævner tilbyder Pottemagerens hus en masse god mad til hvert eneste måltid. Og det koster en masse forberedelsestid af køkkenet og der skal selvfølgelig også betales noget mere for den gode mad. Men ved vores bøn og delvis faste stævner er maden begrænset til suppe ved aftensmåltiderne og til nogle brødskiver uden pålæg samt en masse opskåret frugt ved både morgenmad og frokost måltiderne. Dette giver både en del mindre arbejde til køkkenet, og nogle mindre priser for maden. Dog slutter vi stævnerne og bryder den delvise faste lørdag aften med et festmåltid, hvor der både serveres lækker mad og desert.  Ved bøn og delvis faste er den samlede pris for mad til hele stævnet 250 kr.. Eller 30 kr. pr. måltid (for alle typer måltider – undtagen festmåltider, som koster 80 kr.), hvis man ikke er med på hele stævnet. Altså kan man deltage i to og et halvt døgns bønnestævne med to overnatninger plus mad for kun 450 kr. Bøn og delvis faste stævnerne sluttede tidligere om søndagen, men vi har ændret sluttidspunkt, så vores forbedere kan komme hjem til deres hjemmenigheder og deltage i gudstjenesterne. Men hvis nogen alligevel har brug for at overnatte fra lørdag til søndag, vil der altid være mulighed for dette (pris pr. ekstra overnatning – 100 kr.).